Излъчваме го в съвместно партньорство, като част от платформата на Dir.bg за

...
Излъчваме го в съвместно партньорство, като част от платформата на Dir.bg за
Коментари Харесай

Какво оставяме на децата си? Климат и здраве с д-р Александър Симидчиев

Излъчваме го в взаимно партньорство, като част от платформата на Dir.bg за разговор, хрумвания, търсене и намиране на зелени решения .

Във всеки епизод създателят на Маги Малеева и водещи специалисти повдигат и дискутират значими за всички нас тематики, свързани с климатичните промени. Какви са провокациите на бъдещето, какво би трябвало да се направи и какви са стъпките, с които всеки от нас може да помогне в битката с климатичните промени - това са главните въпроси в подкаста. А те допълват водещата тематика на Dir.bg и - Зеленият преход, който към този момент основава нови благоприятни условия за разцвет, за устойчива промяна и рационализация на стопанските системи в Европейски Съюз, за повишение на конкурентоспособността и на приходите на жителите.

Гост в първия епизод от новия сезон е  доктор Александър Симидчиев - експерт по вътрешни, белодробни заболявания и здравен мениджмънт, както и народен представител от Демократична България в 5 следващи Народни събрания. 

Темата е отдадена на връзката сред климат и здраве :
Какво оставяме на децата си Винаги да търсим " истината " с наука Колко е значима " общността " и за какво здравето е най-ценнния ресурс
Какво значимо би трябвало да знаем и можем ли да предприемем ограничения - чуйте в аудиото (долу)!

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР